top of page

ONLY-STYLE: UW DEFINITIE VAN DE PERFECTE PVC-RAMEN

Maatwerk in raamoplossingen van topkwaliteit.

Ramen, schuiframen en vliegenramen in pvc

Rehau

Op zoek naar pvc-ramen van kwaliteit? Vakmanschap is het hart van Only-Style: zowel het vervaardigen als het monteren van onze pvc-ramen vindt volledig in eigen huis plaats. Ons maatwerk maakt het zo mogelijk om voor al onze klanten de perfecte ramen te bekomen die volledig overeenstemmen met persoonlijke noden, voorkeuren en woningstijlen. Om kwaliteit te garanderen werken we met de gerenommeerde Rehau en Veka ramen. Bovendien is een van de zaakvoerders steeds present om de opdracht in goede banen te leiden. Naast pvc-ramen kunt u ook bij ons terecht voor pvc-deuren en rolluiken.

Veka

Duurzame beglazing

Only-Style biedt niet enkel pvc-ramen van kwaliteit, we houden ook rekening met de laatste wettelijke normen wat betreft beglazing. Wanneer u bijvoorbeeld energieneutraal gaat bouwen, is de keuze van het juiste glas belangrijk: hoe beter uw ramen isoleren, hoe meer warmte u kunt binnenhouden. Only-Style zet in op optimale isolatiewaardes, bij ons kunt u terecht voor neutraal glas.

Renolit kleuren of houtimitatie?

Aan u de keuze. Dankzij de Renolit folies voor raamprofielen kunt u heel wat kanten uit, van uw gewenste kleur tot een houtlook. Renolit beschermt tegen weersinvloeden, biedt een rijke waaier aan kleuren en authentieke houtnerven, voor een klassieke of moderne afwerking.

inforamen

DE PERFECTE PVC-RAMEN IN VLAAMS-BRABANT OF WAALS-BRABANT? CONTACTEER ONLY-STYLE METEEN VOOR EEN OFFERTE!

bottom of page